Blog BiH

Spa pedikir u Amman Spa je čista ljubav za stopala i dušu

Amman Spa na Baščaršiji u Sarajevu je savršeno mjesto za sve koji žele nezaboravno iskustvo spa pedikira. Od trenutka kada uđete u spa, ambijent je nevjerovatan, sa predivnim enterijerom i mirnim okruženjem.

Spa ima jedinstven način namakanja stopala u specijalnoj bakrenoj banjici u ovom specijalnom tretmanu pedikira, a jedan od najboljih dijelova je dodatak cvijeća i kriški citrusa, koji daju svjež miris koji će sigurno ostaviti osjećaj opuštenosti. 

Tim iskusnih terapeuta koji rade u ovom spa, ponosi se svojim radom i posvećeni su pružanju usluga koje prevazilaze sva očekivanja. Tokom spa pedikira, terapeut radi na oblikovanju noktiju, vodeći računa da budu ujednačeni i pravilno podrezani. Oni također pružaju nježan piling i uljnu masažu stopala koristeći umirujuće posebne pilinge i ulja koja ostavljaju vaša stopala blistavim i mekim.

Spa pedikir iskustvo nije potpuno bez dodira boje na vašim noktima. Možete odabrati da dodate trajni lak za nokte ili se odlučite za geliranje, koji daje besprijekoran finiš koji traje sedmicama bez pucanja.

Ako tražite nezaboravno spa iskustvo, Amman spa na Baščaršiji u Sarajevu je pravo mjesto. Bilo da želite provesti dan opuštajući se sa svojim najboljim prijateljem ili uživati u romantičnom spa danu sa svojom drugom osobom, spa pedikir je savršen način da se opustite i počastite.

Zaključno, ako ste u Sarajevu, ne propustite priliku da se razmazite u Amman spa na Baščaršiji.

Cijena spa pedikira je 50 KM.