Blog BiH

Rezervišite svoje mjesto za SKIN CARE DAY i platite bilo koji tretman kože uz 50% popusta

Ubilježite u svoje kalendare za 5. oktobar 2024, jer Amman Spa ponovo obilježava SKIN CARE DAY! Ovaj događaj je divna prilika da se prepustite luksuznim tretmanima za njegu kože uz nevjerovatnih 50% popusta. Bilo da želite da podmladite svoju kožu, razmazite se ili otkrijete nove tretmane, ovo je događaj koji ne želite da propustite!

Ponudu tretmana možete pogledati OVDJE

U Amman Spa vjerujemo da njega kože nije samo rutina već proslava ljubavi prema sebi i dobrog zdravlja. SKIN CARE DAY je naš način da promovišemo važnost zdravlja kože i ohrabrimo sve da ulažu u svoju prirodnu ljepotu. Ovaj dan nije samo popust sve što ćete dobiti, već ćemo Vas dočekati sa prigodnim poklonima, a te uživati sa Vama u razmjeni znanja, savjeta i tehnika za održavanje sjajne, zdrave kože.

Jedna od glavnih činjenica u vezi sa SKIN CARE DAY je izuzetna ponuda tretmana za njegu kože u Amman Spa. Ponosimo se time što koristimo samo prestižne robne marke poznate po svom kvalitetu i djelotvornosti. Ove godine gosti mogu uživati ​​u luksuznim tretmanima sa proizvodima renomiranih brendova poput Thalgo, Skeyndor i Afrodita Professional.

Sve što trebate uraditi jeste rezervisati svoj termin za 5. oktobar! 

Osim toga, Amman Spa će imati stručne terapeute za njegu kože na licu mjesta koji će pružiti personalizirane konsultacije i preporuke. Oni će vas voditi u odabiru najboljih tretmana za vaš tip kože i probleme, osiguravajući prilagođeno iskustvo.

Ne zaboravite unaprijed rezervirati svoje mjesto jer se mjesta brzo popunjavaju!