Blog BiH

Dajte ljubav sebi! – Isprobajte detoks tretman sa algama i hammam u Sarajevu

Smješten u srcu Sarajeva na Baščaršiji, “Amman Spa & Hammam” koristi drevne iscjeliteljske moći tradicionalne hammam kupke kako bi ponudio idealan detox spa tretman koji okrepljuje tijelo, um i dušu.

Kombinirajući umjetnost kupanja u hammamu s terapijskim blagodatima Thalgo proizvoda, ovaj tretman detoksikacije je blagoslov za vašu kožu, unutrašnji organizam i cjelokupno blagostanje. Iskustvo počinje pilingom cijelog tijela, nježnim uklanjanjem nečistoća i pripremanjem kože za efekte revitalizacije koji dolaze.

Sljedeći korak uključuje pakovanje vašeg tijela u mikronizirane alge Thalgo, poznate po svom 100% prirodnom sastavu i visokoj koncentraciji joda. Ove alge olakšavaju detoksikaciju, remineralizaciju i cjelokupno tjelesno podmlađivanje, ostavljajući vam blistav i osvježen ten.

Kako je koža očišćena od nečistoća i akni, alge također rade na poboljšanju cirkulacije krvnih žila, promovišući revitaliziran i zdraviji ten. Nakon ovog procesa detoksikacije, osjetit ćete povećanu potrebu za izbacivanjem toksina iz vašeg tijela kroz urin, promovišući unutrašnje pročišćavanje.

Kako biste dovršili ovo transformativno putovanje, vaš terapeut će vas odvesti do tradicionalnog hammama, gdje ćete dobiti nezaboravnu uslugu kupanja u hammamu. Dok se uronite u terapeutske rituale i rituale čišćenja, vaša čula će biti prebačena u stanje čistog spokoja i opuštenosti.

Ovaj osvježavajući tretman po cijeni od 160 KM u ukupnom trajanju od 60 minuta, nudi luksuzno i revitalizirajuće iskustvo koje je ujedno blago i neophodno za holističko blagostanje. “Amman Spa & Hammam” u Sarajevu vas poziva da prigrlite drevnu tradiciju hammama u Sarajevu i otkrijete harmoničan spoj podmlađivanja i opuštanja koji vas čeka.

Prepustite se vrhunskom spa tretmanu detoksikacije u “Amman Spa & Hammam” za iskustvo koje nadilazi puko maženje, nudeći transformativno putovanje za vaše tijelo, um i duh.

Ovdje pogledajte video ove usluge.