Blog BiH

Evo zašto je Thalgo hydrafacial kralj među svim tretmanima kože

Hydrafacial je najbolji tretman za lice koji možete odabrati za svoju kožu, a u kombinaciji s vrhunskom Thalgo kozmetikom možete biti sigurni da ste odabrali tretman koji će Vašoj koži dati svježinu, čištoću i nježnost. 

Thalgo kozmetika je prestižni brend iz Francuske koji se fokusira na isporuku inovativnih proizvoda za njegu kože i protokola za poboljšanje vašeg tijela, uma i ljepote.

Thalgo crpi inspiraciju iz beskrajne raznolikosti okeana, prepoznajući njegovu sposobnost da nas revitalizira i regenerira na ćelijskom nivou. Više od 50 godina Thalgo koristi čistu morsku energiju pronađenu u dubinama mora. Poznato je da morski ekstrakti sadrže koncentrirane aktivne sastojke, minerale i elemente u tragovima, često i do 10.000 puta više od kopnenih biljaka. Ova moćna morska biohemija poboljšava efikasnost i prednosti Thalgo kozmetike.

Hydrafacial je popularan spa tretman poznat po svojim hranljivim i hidratantnim efektima na kožu. Kada se izvodi korištenjem Thalgo kozmetike, prednosti su dodatno poboljšane. Hydrafacial, zajedno sa Thalgo vrhunskim proizvodima, dubinski čisti kožu, uklanja nečistoće i radi piling mrtvih ćelija kože. Proces zatim daje koži intenzivnu hidrataciju, antioksidanse i esencijalne nutrijente. Ova kombinacija pomaže poboljšanju teksture kože, minimiziranju finih linija i bora, te ostavlja da koža izgleda blistavo i revitalizirano.

Sve u svemu, Hydrafacial sa Thalgo kozmetikom u Amman Spa u Sarajevu nudi luksuzno i efikasno iskustvo za podmlađivanje vaše kože i poboljšanje vaše prirodne ljepote.

Cijena ove usluge: 140 KM