Blog BiH

Planirate djevojačku večer? – Amman Spa u Sarajevu ima nezaboravan paket za mladu i djeveruše

Planiranje djevojačke večeri može biti uzbudljiv, ali izazovan zadatak. Amman Spa & Hammam, smješten u srcu Baščaršije, idealno je mjesto za provod mladenki i njenih djeveruša uživajući u spa uslugama. 

Amman Spa se ponosi time što pruža utočište mira i opuštanja, ali uz male “nestašne” detalje taj mir može da bude i nezaboravna zabava. Paket za djevojačku večer nudi ekskluzivan pristup cijelom spa centru, koji se proteže na tri sprata, osiguravajući da imate dovoljno prostora za opuštanje i uživanje u proslavi. Posvećeno spa osoblje će vam biti na usluzi, osiguravajući personalizirano i besprijekorno iskustvo.

Kako bi stvorio zaista očaravajući ambijent, Amman Spa ide sve dalje prilagođavajući dekor prema odabranoj temi. Zamislite da uđete u prelijepo ukrašen prostor, upotpunjen personalizovanim posterom istaknutim na elegantnom štafelaju, personalizovanim balonima i luksuznim svilenim ogrtačima sa vezom “MLADENKA” i “DJEVERUŠA”, te prilikom za gutljaj šampanjca i zalogajem prilikom prelaska s jedne na drugu spa uslugu.

Paket za djevojačku večer uključuje niz ugodnih usluga osmišljenih da se svi osjećaju opušteno i zabavljeno. Svaka gošća će uživati u blaženoj 60-minutnoj relaks masaži, umirujućem hamam tretmanu, tretmanu lica i luksuznom spa pedikiru i spa manikiru. Paket takođe uključuje pristup sauni, koja vam omogućava detoksikaciju i opuštanje u mirnom spa okruženju.

Ove usluge se odnose na sve gošće, a maksimalan broj osoba je 6.

Sa ukupnim trajanjem od šest sati, počevši od 17:00 do 23:00, paket za djevojačku večer u Amman Spa osigurava dovoljno vremena da uživate u svakom trenutku. Spa nudi predah od vanjskog svijeta, omogućavajući vam da se opustite, povežete i proslavite u atmosferi čistog mira.

Da biste dodali dašak elegancije i uživanja, lagani zalogaj i šampanjac su uključeni u paket. 

Cijena paketa za djevojačku večer u Amman Spa varira u zavisnosti od broja zvanica. Za upite o dostupnosti, prilagođenim cijenama i svim dodatnim detaljima, obratite se direktno u banju putem e-maila na booking@amman.ba ili nazovite 061 888 066.

Rezervišite svoju djevojačku večer u Amman Spa već danas i stvorite iskustvo koje će se čuvati zauvijek.