Blog BiH

Podarite svojoj koži peeling cijelog tijela sa soli iz Mrtvog mora u Amman Spa u Sarajevu

Tražite vrhunsko spa iskustvo u Sarajevu? Ne tražite dalje, jer upravo saznajete za fenomenalni piling za cijelo tijelo u Amman Spa centru! Ovaj luksuzni tretman je savršen način da podmladite svoju kožu i da se osjećate osvježeno i revitalizirano.

Tretman pilingom cijelog tijela je 30-minutna masaža koja koristi dragocjeni piling od soli iz Mrtvog mora i eteričnih ulja. Ova sol je poznata po svojim terapeutskim svojstvima i bogata je mineralima kao što su magnezijum, kalcijum i kalijum. Eterična ulja su pažljivo odabrana zbog svojih hranljivih i hidratantnih svojstava.

Tokom tretmana, profesionalni masažer će nanijeti piling po cijelom tijelu, obraćajući posebnu pažnju na gruba ili suha područja. Piling nježno uklanja mrtve stanice kože i stimulira cirkulaciju, što pomaže poboljšanju teksture i tonusa kože.

Nakon pilinga, terapeut će umotati vaše tijelo u tanku foliju, omogućavajući vašoj koži da u potpunosti upije dobrotu ulja. Ovaj korak je posebno koristan jer povećava prednosti tretmana, ostavljajući vašu kožu mekom i podatnom. Proces umotavanja u foliju traje oko pet do deset minuta.

Zatim će terapeut koristiti tople i mokre peškire kako bi uklonio sol s vašeg tijela prije nego što se istuširate. Ovaj korak osigurava da se s vaše kože ukloni sva sol i da se ulje temeljito upije.

Tretman pilingom cijelog tijela u Amman Spa je odličan način da sebi priuštite opuštajuće i podmlađujuće iskustvo. Ne samo da čini da vaša koža izgleda i osjeća se odlično, već ima i nekoliko zdravstvenih prednosti. Minerali u soli Mrtvog mora pomažu u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima, dok eterična ulja imaju smirujući učinak na nervni sistem.

Stoga, ako tražite vrhunsko iskustvo maženja u Sarajevu, rezervirajte svoj tretman pilingom cijelog tijela u Amman Spa već danas! Cijena ovog tretmana je 65 KM.