Blog BiH

Zašto trebate čišćenje lica u Amman Spa jednom mjesečno?

Briga o svojoj koži je neophodna, a njegu lica jednom mjesečno je odličan način da to postignete. Tretmani za lice pomažu u otčepljivanju pora, uklanjanju mrtvih ćelija kože, smanjenju zagušenja kože i pomlađivanju teksture i izgleda Vaše kože.

Ako živite u Sarajevu ili samo posjetite, najbolje mjesto za njegu lica je Amman Spa. Amman Spa je spa za muškarce i žene koji svima omogućava potpunu privatnost. 

Ovaj spa je poznat po korištenju ultrazvučne lopatice, pare, vrhunskih proizvoda i visokofrekventnog Darsonval uređaja za dezinfekciju i obnavljanje kože. Proces je izvanredan, a rezultat je svjež i blistav ten koji će vam se svidjeti!

Ultrazvučna lopatica je jedna od najnovijih tehnologija koje se koriste u njezi lica, djeluje korištenjem niskofrekventnih zvučnih valova kako bi se olakšalo dubinsko čišćenje vaše kože. Uklanja mrtve i dosadne slojeve, koji poboljšavaju teksturu vaše kože, čineći je glatkom i mekšom.

Štaviše, vrhunski proizvodi igraju bitnu ulogu u njezi lica. U Amman Spa se koriste samo najbolji proizvodi bez jakih hemikalija, što ga čini sigurnim za sve tipove kože da imaju koristi od tretmana.

Konačno, visokofrekventni Darsonval uređaj za dezinfekciju i obnavljanje kože jedinstven je alat koji se koristi u njezi lica. Ovaj uređaj pomaže u smanjenju pojave finih linija, bora i poboljšava teksturu kože, ostavljajući je podmlađenom i osvježenom. Nadalje, koristi blagu električnu struju za stimulaciju cirkulacije, što pomaže u povećanju proizvodnje kolagena, smanjujući fine linije i bore.

Zaključno, svako bi trebao imati čišćenje lica jednom mjesečno kako bi održao zdravu kožu. Ako živite u Sarajevu ili posjećujete ovaj grad, onda je Amman Spa pravo mjesto za facial. Uz njihove profesionalne tretmane možete imati najkvalitetnije tretmane lica koji će učiniti da vaša koža izgleda blistavo i mladoliko. Amman Spa se nalazi na Baščaršiji, odmah do Vijećnice. Pa zašto se ne biste počastili i rezervirali tretman lica u Amman Spa već danas?

Cijena čišćenja lica u Amman Spa je 60 KM.