Blog BiH

SKIN CARE DAY U AMMAN SPA: Nevjerovatnih 50% popusta na tretmane kože!

Da li vam je potreban tretman lica? Amman Spa & Hammam u Sarajevu ima sjajne vijesti jer 30.11.2023. održava se Skin Care Day u Amman Spa kada će svi tretmani kože biti sniženi čak 50%. 

U Amman Spa nudimo razne tretmane kože lica i leđa. Mnogi se bore s aknama i miteserima na  licu i leđima, a u Amman Spa imamo savršeno rješenje. Možete birati između hidrafacial/ hydraback ili redovnog ultrazvučnog čišćenja kako biste uklonili nečistoće na koži. Amman Spa dostupno je čak 14 tretmana lica ovisno o tipu i potrebi kože. 

Jedna od stvari koja izdvaja Amman Spa je upotreba prestižnih brendova u kozmetičkoj industriji. Koristimo samo najbolje od najboljih, uključujući Thalgo, Biotea i Afrodita Professional brendove. Ovi brendovi su poznati po svojim visokokvalitetnim sastojcima i efikasnim rezultatima, koji osiguravaju da dobijete najbolji mogući tretman za svoju kožu.

Ako ste zainteresovani da iskoristite ovu nevjerovatnu ponudu, obavezno rezervišite svoj termin odmah. Dostupna mjesta su ograničena. Svoj termin možete jednostavno rezervirati putem Whatsppa ili poziva na +387 61 888 066.

Ako vas zanimaju redovne cijene ovih tretmana, možete ih pronaći i na web stranici OVDJE. Međutim, na Skin Care Day sve cijene će biti snižene za 50%, što je savršeno vrijeme da se počastite luksuznim tretmanom lica ili leđa.

Briga o vašoj koži je važna, a Amman Spa je tu da vam pomogne. Bilo da se nosite s aknama, miteserima ili jednostavno želite da se razmazite, pružit ćemo Vam najbolji mogući tretman. 

Zato označite svoje kalendare za Skin Care Day 30.11.2023. u Amman Spa u Sarajevu. Priuštite sebi tretman lica ili leđa i uživajte u 50% popusta na bilo koji od 14 nevjerovatnih tretmana kože. Zakažite svoj termin sada prije nego što se mjesta popune.

Tretmane kože u Amman Spa možete provjeriti ovdje.