Blog BiH

Sjajna vijest! Obradujte svoju kožu – Amman Spa iz Sarajeva organizuje Thalgo Dan

U petak 20.10.2023., u Sarajevu, Amman Spa & Hammam u svojim prostorijama na Baščaršiji upriličit će Thalgo Dan. 

Ovaj događaj podrazumijeva prisutnost edukatorice za Thalgo tretmane, Mirane Kečo, koja će taj dan u periodu od 11 do 17 sati biti na usluzi svim zainteresovanim klijentima da se upoznaju sa Thalgo tretmanima i prestižnim francuskim proizvodima za njegu u kojima se nalaze prirodna bogatstva iz dubina oceana. Klijenti će također imati priliku da saznaju nešto više o svojoj koži i uživati u tretmanima. 

U sklopu Thalgo Dana, sve zainteresovane osobe, mogu da POTPUNO BESPLATNO dobiju analizu kože, koja se izvodi iMetric aparatom. iMetric aparat analizira tip kože, nivo hidratacije, blistavost, bore, hiperpigmentaciju i elastičnost, što je idealan uvod za pravilan odabir njege kože. 

Osim besplatne analize kože, klijenti Amman Spa će moći iskoristiti jedinstvenu pogodnost da ovaj dan po promotivnoj cijeni od 50 KM uživaju u luksuznom tretmanu kože, od strane Thalgo stručnjakinje Mirane Kečo. Ovaj tretman, prilagođen tipu kože, podrazumijeva čišćenje, piling, masažu lica, sheet masku i završnu kremu) te traje ukupno 30 min.

To nije sve! Amman Spa & Hammam pripremio je još pregršt poklona klijentima koji će taj dan doći u spa, koji će ostati iznenađenje. Ovaj spa iz Sarajeva prepoznatljiv je po vrhunskim masažama, spa ritualima, turskom hamamu, tretmanima njege, te jedan je od rijetkim spa centara u kojima u ovom obimu usluga mogu uživati i muškarci i žene, s time da dobiju potpunu privatnost na jednom od tri prostrana sprata ovog spa centra. 

U Amman Spa uposleni su profesionalni fizioterapeuti i kozmetičari, a zadovoljstvo klijenata, kvalitet usluge i proizvoda koji se koriste u ovom spa su na prvom mjestu. 

Svi zaiteresovani mogu rezervisati svoj termin putem telefona 061 888 066.

Related Posts