Blog BiH

Iskoristite Hammam Day 11.11.2023. da probate čari turskog hammama u pola cijene

Nakon velikog odziva i nerealizovanih upita za prvi “Hammam Day”održan u septembru, ovo je vaša prilika da se prepustite luksuznom iskustvu turskog kupatila po cijeni sniženoj čak 50%. Naredni “Hammam Day” će se održati 11.11.2023. a svoje rezervacije možete napraviti već odmah. 

Hammam u Amman Spa je privatan samo za jednu osobu u terminu

Zakoračite u miran svijet turskog hamama u banji Amman. Hamam je dugogodišnja tradicija kupanja koja nudi jedinstveno i osnažujuće iskustvo. Dok ležite na toplom mermeru, vješti spa terapeuti će Vam pružiti kupanje blagim pilingom i mirisnom pjenušavom kupkom, ostavljajući vašu kožu podmlađenom i obnovljenom. Terapeutske prednosti hamama nisu ograničene na fizičko opuštanje; također promovira mentalno blagostanje ublažavanjem stresa i detoksikacijom tijela. Ova drevna tehnika zarobila je srca nebrojenih pojedinaca koji traže vrhunsku relaksaciju i harmoniju.

Kako biste poboljšali svoje iskustvo u hamamu, preporučljivo je da započnete seansom u sauni. Sauna pomaže u otvaranju pora kože, omogućavajući da naknadni tretman hamamom bude efikasniji. Nakon hamama, prepustite se blaženom užitku masaže toplim uljem kako biste dodatno umirili i revitalizirali svoje tijelo. Ovo sveobuhvatno wellness putovanje u Amman Spa obećava da će nadmašiti vaša očekivanja i odvesti vas u carstvo čistog mira.

Hammam u Amman Spa je privatan i za vrijeme Vašeg tretmana osim terapeuta koji Vam pruža uslugu, nećete ga dijeliti ni s kim drugim. 

Amman Spa sa zadovoljstvom nudi poseban popust od 50% na sve usluge hamama isključivo 11.11.2023. za “Hammam Day”. Za više detalja o različitim dostupnim paketima posjetite web stranicu Amman Spa na www.amman.ba. Ne propustite ovu priliku da prigrlite vrhunsko opuštanje i podmlađivanje po izuzetnoj cijeni.

Smješten na Baščaršiji, Amman Spa & Hammam se nalazi na povoljnoj lokaciji na samo nekoliko koraka od Vijećnice. Uronite u očaravajući ambijent ove urbane oaze, gdje se drevne tradicije susreću sa modernim luksuzom. To je savršeno utočište da pobjegnete od užurbanosti svakodnevnog života i krenete na putovanje čistog blaženstva.

Obilježite 11. novembar na svom kalendaru i budite dio drugog “Hammam Daya” u Amman Spa & Hammamu u Sarajevu. Rezervacije putem telefona: 061 888 066.